Beskæring af træer udføres med stor erfaring

​Har du brug for professionel hjælp til beskæring af træer, så står vi hos HaveBo Anlægsgartner ApS klar til at hjælpe. 

Vi har mange års erfaring med træbeskæring og andre former for træpleje, som vi udfører til konkurrencedygtige priser, og fra vores base i Haslev kører vi blandt andet ud til kunder i Valby, Faxe, Næstved og andre omkringliggende områder.

Vi passer godt på din have og dine træer

At passe sin have kan være tidskrævende. De fleste haveejere har et ønske om, at deres have fremstå pæn og frodig, men mange har ikke tiden eller kompetencerne til selv at stå for de løbende vedligeholdelsesopgaver. Derfor tilbyder vi vores hjælp.

En del af de løbende vedligeholdelsesopgaver er beskæring af træer. Hvis træerne vokser sig for store, kan de være til gene for de andre planter og buske i haven, de kan skygge for sollyset, og de kan vokse ind over bygninger og således skabe nedfald af blade og grene i tagrender eller forårsage skade på taget.

Samtidig er der også nogle træer, der skal beskæres for at blive ved med at have en sund vækst.

Det gælder eksempelvis ved beskæring af frugttræer, der både skal være smukt at se på, samtidig med at det skal have de bedste forudsætninger for at udvikle så mange frugter som muligt.

I de danske haver er der som regel ofte behov for at beskære et æbletræ eller et pæretræ, men vi tilbyder beskæring af træer af enhver slags.

Hvis der er tale om beskæring af høje træer kan vi tilbyde beskæring i form af topkapning af træer, ligesom vi også kan tilbyde træfældning, hvis du helt ønsker at få fjernet træet fra din have.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på træbeskering

Vi tilbyder træbeskæring, herunder beskæring af frugttræer og beskæring af høje træer, til en billig pris, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget det kommer til at koste.

​Du skal bare ringe til os på telefon 40 37 92 60 eller skrive til vores e-mail havebo@havebo.dk.​

"At starte en have - er at tro på fremtiden"​

Få et uforpligtende tilbud til en god, billig pris

Har du brug for en dygtig anlægsgartner, så udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

Telefon: 40 37 92 60

E-mail: havebo@havebo.dk

Firmainfo

​HaveBo Anlægsgartner ApS

Mosevang 7, 4690 Haslev

CVR-nr. 35825975​​

EAN-/GLN-nr.: 5790002609190

"At starte en have - er at tro på fremtiden"​

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt