​EJENDOMSSERVICE FOR ERHVERVS- OG BEBOELSESEJENDOMME

​Kvalitet og service er en selvfølge og koster ikke ekstra. Hos HaveBo Anlægsgartner ApS tilbyder vi også ejendomsservice til jeres ejendom på Frederiksberg, i Valby eller omegn.

Individuelle ejendomme kræver individuel ejendomsservice

Vi tilbyder blandt andet skræddersyede serviceløsninger til både erhvervs- og beboelsesejendomme.

Vores serviceløsninger inkluderer alt fra drift og vedligeholdelse af fælles arealer, herunder grøn pleje og renhold af faste belægninger og varetagelse af trappevask og vinduespudsning med videre. Nøglen til den høje kvalitet er, at vi altid overholder aftaler og primært sender det samme mandskab til ud ejendommene.

Dette gør, at de enkelte teams kender til de enkelte ejendommene, deres behov og til de aftaler, der måtte være gjort med bestyrelse eller administratorer af ejendommene.

Vores ejendomsservice udføres altid med fokus på ejendommens behov og ønsker – og ikke mindst vores egen faglige stolthed.

Stabilitet, tillid, tryghed og god service koster ikke ekstra

Serviceaftale-dokument udfærdiges for hver enkelt ejendom. Bemærk, at når vi indgår en aftale, så forlanger vi ikke et opsigelsesvarsel på længere end til udgangen af den igangværende måned. 

​Det betyder for dig som kunde, at hvis du ikke er tilfreds med den ydelse, vi leverer, så kommer du heller ikke til at betale for flere måneders utilfredshed.

En aftale er en aftale, og integritet er vor styrke.

Kontakt os for et uforpligtende besøg og få et tilbud på ejendomsservice ud over det sædvanlige. Ring på telefon 40 37 92 60 eller skriv til e-mail havebo@havebo.dk.​​

"At starte en have - er at tro på fremtiden"​

Få et uforpligtende tilbud til en god, billig pris

Har du brug for en dygtig anlægsgartner, så udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

Telefon: 40 37 92 60

E-mail: havebo@havebo.dk

Firmainfo

​HaveBo Anlægsgartner ApS

Mosevang 7, 4690 Haslev

CVR-nr. 35825975​​

EAN-/GLN-nr.: 5790002609190

"At starte en have - er at tro på fremtiden"​

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt