Kvalitet og service er et selvfølge

Professionel rådgivning​​​

En aftale er en aftale!​

Lægning af rullegræs med et flot resultat​

​Hos HaveBo Anlægsgartner ApS har vi mange års erfaring inden for blandt andet lægning af rullegræs og andet havearbejde, som vi hovedsageligt udfører for kunder i Valby, Næstved og Haslev.

Derfor er det en fordel at lægge rullegræs

Lægning af rullegræs er især ideelt, hvis haven skal bygges helt om, eller hvis der skal etableres en helt ny have i forbindelse med eksempelvis et nybyggeri.

Den helt klare fordel ved rullegræs er, at man har en reel græsplæne, lige så snart rullegræssen er lagt ud, og man slipper derfor for at vente på, at de såede græsfrø vokser og bliver til græs. 

For at få et flot resultat i forbindelse med lægning af rullegræs kræves det dog, at man er meget præcis med selve lægningen, og det er vi specialister i.​ Du kan derfor være helt sikker på at få et flot resultat og en flot, ny græsplæne, når du lader os stå for lægning af rullegræs.

​Kontakt os for et gratis tilbud på lægning af rullegræs

Ønsker du en pris på din nye græsplæne med rullegræs, er du meget velkommen til at kontakte os og fortælle lidt nærmere om din opgave. På baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud. Du kan med fordel ringe til os på telefon 40 37 92 60, men du kan også skrive til vores e-mail havebo@havebo.dk, hvis du foretrækker det.​

Få et gratis tilbud​

Har du en opgave, vi skal hjælpe dig med, kan du sende os en forespørgsel. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

HaveBo Anlægsgartner ApS

v/ Bo Pedersen

Mosevang 7

4690 Haslev

CVR-nr. 35825975​

Telefon: 40 37 92 60

E-mail: havebo@havebo.dk

Kompetencer

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook