​Haveanlæg i alle stilarter og størrelser

Har du behov for professionel hjælp til haveanlæg? I så fald er du havnet det helt rigtige sted. Hos HaveBo Anlægsgartner ApS er vi ganske enkelt eksperter, når det kommer til anlægning af have, og vi har især mange kunder fra Valby, Næstved og Haslev.

​Vi anlægger haver i alle stilarter og størrelser, og vi kan både være behjælpelige med, at:​

Vi står desuden til rådighed med gode råd og planlægning, så du kan få den have, du går og drømmer om. Skal du have anlagt en have, står vi altid klar til at påtage os hele opgaven for dig. 

Med os som din anlægsgartner kan du vide dig sikker på, at du får et stilfuldt, gennemført og smukt resultat.

Få hjælp til haveanlæg med fokus på effektivitet og kvalitet

Vi har rig erfaring, når det kommer til haveanlæg, og vi løser alle opgaver effektivt men med fokus på den høje kvalitet. 

For os er det desuden underordnet, hvorvidt det drejer sig om en opgave i en firmahave, en park, boligforening, på en sommerhusgrund eller i en villahave.​

Vi kan nemlig klare anlægning af have på alle grønne områder. Det skal desuden nævnes, at vi tilbyder haveanlæg til fordelagtige priser. Søger du derfor et godt tilbud på anlægning af have, er vi uden tvivl de helt rette at tage kontakt til.

Kontakt os med det samme for mere information

​Skal du have hjælp til haveanlæg til en god pris? Vi har rig erfaring inden for dette felt, hvorfor vi er i stand til at anlægge haver i alle størrelser. Herudover kan vi både være behjælpelige med hegn, planter, fliser, sten og terrasser. Har du behov for det, tilbyder vi hellere end gerne professionel vejledning, så du kan få et resultat, der lever op til dine forventninger. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, når det kommer til haveanlæg, skal du være mere end velkommen til at kontakte os med det samme. Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 40 37 92 60 eller skrive til os på havebo@havebo.dk. Hos os er du garanteret professionel rådgivning, og kvalitet og service er desuden en selvfølge.​

"At starte en have - er at tro på fremtiden"​

Få et uforpligtende tilbud til en god, billig pris

Har du brug for en dygtig anlægsgartner, så udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

Telefon: 40 37 92 60

E-mail: havebo@havebo.dk

Firmainfo

​HaveBo Anlægsgartner ApS

Mosevang 7, 4690 Haslev

CVR-nr. 35825975​​

EAN-/GLN-nr.: 5790002609190

"At starte en have - er at tro på fremtiden"​

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt