Haveservice i alle størrelser

Trænger dit hjem til god haveservice? Så er vi de helt rette. Vi har mange års erfaring med haveservice og andet havearbejde i Valby, Haslev, Faxe, Næstved og omegn.

Vi tilbyder blandt andet:​

Mange boligforeninger afholder 2 – 3 årlige havedage hvor ukrudtet bekæmpes og træer beskæres m.v. Det sociale aspekt ved disse havedage skal ikke fornægtes, men tit så vanker der bøder til de beboere som ikke orker at arbejde i de fælles gårdanlæg hvor den eneste ”belønning” er kaffe og blødt brød.

Hvorfor ikke bruge tiden på sociale arrangementer uden hårdt arbejde ?

HaveBo har, i flere boligforeninger, overtaget havedagene og ordner nu de grønne anlæg og haveservice, så de altid fremstår pæne og præsentable. De sociale arrangementer for beboerne, som før bestod af hårdt arbejde, er nu erstattet af forskellige afslappende sammenkomster med andre temaer end havearbejde.

Spar tid og kræfter med professionel haveservice

HaveBo har professionelt værktøj og maskiner samt uddannede medarbejdere, som kan udføre arbejdet på kortere tid, end ejendommens egne beboere.​

Udover haveservice og pleje af ejendommens grønne arealer, så kan HaveBo også tilbyde forslag til omlægning af haven og etablering af terrasser, grill- og legepladser m.m. Tegninger og forslag til beplantninger mv. udarbejdes af landskabsarkitekt. Derfor er vi yderst kompetente og erfarne.

HaveBo tilbyder naturligvis de samme ydelser til villa- og sommerhusejere og er særligt konkurrence dygtige på etablering af faste belægninger såsom indkørsler og terrasser m.m. Alt sammen til fordelagtige priser

Husk at det skattemæssige "Servicefradrag" fortsat er gældende ved. almindeligt havearbejde som f.eks.:​

Ring og få et tilbud på havearbejde

Traf det fornuftige valg og vælg os til haveservice. Kontakt HaveBo Anlægsgartner ApS, få et uforpligtende besøg og et godt tilbud. 

Hos os får du altid en god pris på løsninger i højeste kvalitet. Du kan altid ringe på 40 37 92 60, eller skriv til os på havebo@havebo.dk

"At starte en have - er at tro på fremtiden"​

Få et uforpligtende tilbud til en god, billig pris

Har du brug for en dygtig anlægsgartner, så udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

Telefon: 40 37 92 60

E-mail: havebo@havebo.dk

Firmainfo

​HaveBo Anlægsgartner ApS

Mosevang 7, 4690 Haslev

CVR-nr. 35825975​​

EAN-/GLN-nr.: 5790002609190

"At starte en have - er at tro på fremtiden"​

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt