Kvalitet og service er et selvfølge

Professionel rådgivning​​​

En aftale er en aftale!​

Flisebelægning og lægning af fliser i haver, indkørsler mm.

Har du brug for professionel lægning af fliser i Næstved, Haslev, Valby eller et andet sted i København, kan vi hos HaveBo Anlægsgartner ApS varetage opgaven. Vi udfører alle former for flisebelægning i indkørsler, på stier, terrasser og så videre. Vi fungerer som din brolægger. Vi tilbyder nemlig alle typer af belægning samt flisebelægning i haven. Når det kommer til borlægning, står vi klar til at løse dine opgaver.

Vi har sans for detaljen og ved, hvordan en flisebelægning skal udføres korrekt. Eksempelvis skal belægningen have det rigtige fald, så vander ledes ud i jorden eller kloakken i stedet for at blive ledt ind mod huset, og mønstret i fliserne skal passe sammen.

Få råd og vejledning til lægning af fliser

Vi har mange års erfaring, og dermed kan vi også tilbyde kyndig rådgivning i forbindelse med at vælge den helt rigtige løsning.​

Der findes rigtig mange forskellige fliser, i forskellige materialer, mønstre og størrelser, og de kan igen sammensættes på et utal af forskellige måder udendørs. Mulighederne er mange, derfor er det vigtigt med en specialist, der ved, hvad der er bedst for dig og dine ønsker. 

Det kan derfor godt være svært at vælge materialerne til den ønskede flisebelægning, og det hjælper vi gerne med.

Hvad koster brolægning?

Priser for brolægning og lægning af fliser varierer meget afhængigt af, hvor stor en belægning der er tale om, og hvilke materialer og mønstre der vælges. Kontakt os gerne med din konkrete opgave, så udarbejder vi en fast og billig pris.

Du er altid velkommen til at kontakte dine eksperter. Ønsker du et godt tilbud kan du altid ringe på 40 37 92 60 eller skriv til vores e-mail havebo@havebo.dk.​​

Få et gratis tilbud​

Har du en opgave, vi skal hjælpe dig med, kan du sende os en forespørgsel. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

HaveBo Anlægsgartner ApS

v/ Bo Pedersen

Mosevang 7

4690 Haslev

CVR-nr. 35825975​

Telefon: 40 37 92 60

E-mail: havebo@havebo.dk

Kompetencer

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook