​HAVEMAND TIL Hækklipning for private og erhverv

​Hos HaveBo Anlægsgartner ApS har vi mange års erfaring med hækklipning for private og erhverv i områderne omkring Valby, Haslev, Faxe og Næstved.

Vi kan tilbyde hjælp til hækklipning som en engangsydelser eller som en fast serviceaftale – det er helt op til dig, hvad dit behov er. Uanset hvad, så er ingen opgave med klipning af hæk hverken for stor eller for lille til os.

Har du brug for hjælp til HÆKKLIPNING?

Vi er et løsningsorienteret firma, så har du en udfordring med din hæk, som du gerne vil drøfte med en professionel fagmand, tilbyder vi gerne vores råd og vejledning.

Det kan for eksempel være, at hækken er ved at gå ud, eller at der skal plantes en helt ny hæk, og så kan det være svært at vælge mellem de mange forskellige slags.

Hvad koster EN HAVEMAND TIL hækklipning?

Prisen for hækklipning afhænger blandt andet af, hvor meget hæk der skal klippes, og om det sker som en del af en fast aftale, eller om der blot er tale om en engangsydelse.

​Ønsker du at høre mere om vores priser på klipning og beskæring af hæk, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 40 37 92 60, eller du kan skrive til vores e-mail havebo@havebo.dk.​​

"At starte en have - er at tro på fremtiden"​

Få et uforpligtende tilbud til en god, billig pris

Har du brug for en dygtig anlægsgartner, så udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os

​Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

Telefon: 40 37 92 60

E-mail: havebo@havebo.dk

Firmainfo

​HaveBo Anlægsgartner ApS

Mosevang 7, 4690 Haslev

CVR-nr. 35825975​​

EAN-/GLN-nr.: 5790002609190

"At starte en have - er at tro på fremtiden"​

Vil du ringes op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt