Kvalitet og service er et selvfølge

Professionel rådgivning​​​

En aftale er en aftale!​

​Hækklipning og beskæring af hæk for private og erhverv

​Hos HaveBo Anlægsgartner ApS har vi mange års erfaring med hækklipning for private og erhverv i områderne omkring Valby, Haslev og Næstved.

Vi kan både tilbyde hækklipning som en engangsydelser eller som en fast serviceaftale – det er helt op til dig, hvad dit behov er. Uanset hvad, så er ingen opgave med klipning af hæk hverken for stor eller for lille til os.

Har du brug for hjælp til klipning af hæk?

Vi er et løsningsorienteret firma, så har du en udfordring med din hæk, som du gerne vil drøfte med en professionel fagmand, tilbyder vi gerne vores råd og vejledning.

Det kan for eksempel være, at hækken er ved at gå ud, eller at der skal plantes en helt ny hæk, og så kan det være svært at vælge mellem de mange forskellige slags.

Hvad koster hækklipning?

Prisen for hækklipning afhænger blandt andet af, hvor meget hæk der skal klippes, og om det sker som en del af en fast aftale, eller om der blot er tale om en engangsydelse.

​Ønsker du at høre mere om vores priser på klipning og beskæring af hæk, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 40 37 92 60, eller du kan skrive til vores e-mail havebo@havebo.dk.​​

Få et gratis tilbud​

Har du en opgave, vi skal hjælpe dig med, kan du sende os en forespørgsel. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

HaveBo Anlægsgartner ApS

v/ Bo Pedersen

Mosevang 7

4690 Haslev

CVR-nr. 35825975​

Telefon: 40 37 92 60

E-mail: havebo@havebo.dk

Kompetencer

​✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 6 anmeldelser på Facebook